U SLO na pumpi plata 900€, a ko to onda dolazi u Srbiju da radi VIDEO

Izvor: B92, 20.Okt.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SLO na pumpi plata 900€, a ko to onda dolazi u Srbiju da radi VIDEO

U Srbiju dolaze radnici iz zemalja u okruženju, i pitanje je koliko su oni kvalifikovani, saglasni su gosti Jutarnjeg progarama TV Prva. "Dolaze iz Makedonije, BiH i oni rade na najtežim poslovima, naše zanatlije, posebno oni koji su kvalifikovani odlaze gde su dva do tri puta bolje plaćeni", rekao je Dragoljub Rajić iz Mreže za poslovnu podršku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U SLO na pumpi plata 900€, a ko to onda dolazi u Srbiju da radi

Izvor: Prva.rs, 20.Okt.2018

"Dolaze iz Makedonije, BiH i oni rade na najtežim poslovima, naše zanatlije, posebno oni koji su kvalifikovani odlaze gde su dva do tri puta bolje plaćeni“, rekao je Dragoljub Rajić iz Mreže za poslovnu podršku.. Da li je reč o masovnom uvozu stranih radnika, još nema konkretnih podataka, ali...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.