Treći put ništa od prodaje Ozrena, niko ga ne želi

Izvor: B92, 22.Apr.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći put ništa od prodaje "Ozrena", niko ga ne želi

Niš -- Hotel "Ozren" u Niškoj Banji nije prodat ni na trećem javnom nadmetanju, jer se ni ovog puta kupci nisu pojavili.

To su potvrdili agenciji Beta u republičkoj Poreskoj upravi.

"Biće raspisan još jedan poziv za javno nadmetanje i ukoliko do 25. maja hotel na taj način ne bude prodat, preći će se na prodaju neposrednom pogodbom", kazali su u Poreskoj upravi.

Vrednost "Ozrena" procenjena je na 198 miliona dinara, ali se na javnom nadmetanju ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodati ispod 75 odsto utvrđene početne vrednosti, što znači ne za iznos manji od 148 miliona dinara.

Hotel "Ozren" prodaje se u postupku prinudne naplate poreza od firme "Redwood" iz Rume, koja je neposredno povezana sa firmom "Uniworld" američkog biznismena srpskog porekla Srbe Ilića, koja je kupila niški "Srbijaturist", u čijem vlasništu se nalazio i "Ozren".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.