Traže partnera: Jevrejska opština zida stambeno-poslovnu zgradu na Studentskom trgu

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže partnera: Jevrejska opština zida stambeno-poslovnu zgradu na Studentskom trgu

Beograd -- Jevrejska opština oglasila je prikupljanje ponuda za zajedničko ulaganje u izgradnju stambenog ili stambenog-poslovnog prostora.

Novi objekat zidao bi se na Studentskom trgu u beogradskoj opštini Stari grad.

Jevrejska opština kao naručilac u izgradnju objekata ulaže suvlasništva nad postojećim objektima a obaveza partnera bi trebalo da budu sredstva za raseljavanje, rešavanje imovinsko-pravnih odnosa sa suvlasnikom Gradom Beogradom i ostale aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko obezbeđivanja dokumentacije za izgradnju, kao i sama izgradnja.

Poželjni partner bi trebalo da je do sada učestvovao u suinvestiranju ili investiranju izgradnje stambenog ili stambeno-poslovnog prostora minimalne bruto površine od pet hiljada kvadratnih metara u užem gradskom jezgru.

Rok za dostavljanje ponuda je osam dana i one će biti vrednovane po brzini otpočinjanja i završetka radova kao i na osnovu ekonomske opravdanosti ulaganja u objekat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.