Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2021, 10:11

Tjestenina u BiH već poskupjela, očekuje se dodatni rast

BANJALUKA, SARAJEVO - Zbog manjka durum pšenice, ali i visokih cijena na svjetskim tržištima, u domaćim trgovinama došlo je do porasta cijena tjestenine, kažu proizvođači, dok iz udruženja za zaštitu potrošača ističu da je ovo još jedan udar na džep potrošača jer veliki dio građana koristi ove artikle za prehranu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tjestenina u BiH već poskupjela, očekuje se dodatni rast

Izvor: Capital.ba, 06.Dec.2021

BANJALUKA, SARAJEVO – Zbog manjka durum pšenice, ali i visokih cijena na svjetskim tržištima, u domaćim trgovinama došlo je do porasta cijena tjestenine, kažu proizvođači, dok iz udruženja za zaštitu potrošača ističu da je ovo još jedan udar na džep potrošača jer veliki dio građana...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.