Tim Džejmsa Lebrona pobedio na Ol-staru, Jokićevih šest poena (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Džejmsa Lebrona pobedio na Ol-staru, Jokićevih šest poena (VIDEO)

Srpski centar Nikola Jokić postigao je šest poena uz devet skokova u porazu "Janisovog tima" od "Lebronovog tima" – 178:164 na 68. po redu NBA "Ol-star" meču.

Najbolji igrači NBA lige ukrstili su koplja u poslednjem događaju na "Ol-star" vikendu u Šarlotu, a pobedu je odneo tim čiji je kapiten Lebron Džejms i to nakon velikog preokreta. Atraktivnih i zanimljivih poteza nije manjkalo, ali zato jeste odbrana, što govori podatak o 342 postignuta poena.

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od prošlog meča, koji je završen sjajnom odbranom Lebronovog tima, ove sezone je znatno opao nivo zalaganja u defanzivnom delu igre.

Srpski centar Nikola Jokić na parketu je proveo 13 minuta za koje je zabeležio šest poena i devet uhvaćenih lopti. Jokić je imao nekoliko veoma zanimljivih poteza i utisak je da se sjajno snašao i zabavljao u društvu najboljih igrača lige.

Jokićev tim konstantno je bio u prednosti, koja je iznosila i 20 poena, ali je tim čiji je kapiten Lebron Džejms uspevao na momente da se potpuno vrati rezultatski u meč, pogotovo krajem treće deonice, kada su na krilima Tompsona i Lilarda potpuno neutralisali deficit i potom poveli.

Poslednja četvrtina donela je pravu rafalnu paljbu na obe strane, a redom su za tri poena pogađali Kari, Tompson, Bil, Midlton, Grifin...

Znatno jači ritam viđen je u poslednjoj četvrtini, pogotovo jer je rezutlat bio neizvestan, pa su se mogle videti i organizovanije odbrane, ali i napadi.

Durent i Lebron su preuzeli odgovornost u završnici meča, u kojoj su uspeli da naprave seriju od 20:5 i steknu dvocifrenu prednost za "Lebronovog tim".

Do kraja susreta Janis i družina uložili su poslednje napore kako bi sustigli prednost Lebronove ekipe, ali su Durent i Harden u tim momentima pogodili nekoliko vezanih šuteva, odbili nalet rivala i priveli meč kraju.

Titulu najkorisnijeg igrača meča poneo je Durent sa 31 poenom, Tompson je u pobedničkoj ekipi dodao 20, a Lenard i Džejms po 19 poena.

U redovima poražene ekipe istakao se Adetokumbo sa 38 poena i 11 skokova, Džordž i Midlton dodali su po 20, dok su Vestbruk i Kari postigli po 17 poena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.