Telekom ozvaničio - preuzet drugi najveći kablovski operater

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom ozvaničio - preuzet drugi najveći kablovski operater

Beograd -- Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji, Kopernikus Technology.

Realizovanom akvizicijom Telekom Srbija povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za 7 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, od sada će i korisnici Kopernikusa imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Telekom Srbija, a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.

Kopernikus Technology ima više od 200.000 televizijskih i internet-korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Intenzivan rast korisničke baze od preko 25 odsto u poslednje dve godine, ubrzana digitalizacija i izgradnja optičke infrastrukture stvorila je od ove kompanije najperspektivnijeg kablovskog operatora u regionu. Odličan potencijal za dalji brzi rast korisničke baze izdvaja Kopernikus Technology u odnosu na druge kablovske operatore na tržištu.

Telekom Srbija radiće na tome da, pored postojećih kanala, dodatno obogati ponudu televizijskih sadržaja dosadašnjim korisnicima Kopernikus Technology.

Podsećamo da su poslovni planovi Telekoma Srbija, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatora, usmereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Telekom Srbija" postao vlasnik kablovskog operatora Kopernikusa

Izvor: Blic, 05.Nov.2018

"Telekom Srbija" zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji "Kopernikus technology".

Nastavak na Blic...

Telekom ozvaničio – preuzet drugi najveći kablovski operater

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Nov.2018

Realizovanom akvizicijom Telekom Srbija povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za 7 odsto...Kako se navodi u saopštenju, od sada će i korisnici Kopernikusa imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.