TRIKOVI MAJSTORA ZA KUĆNI BUDŽET: Evo kako da uvek imate novca (čak i kad vas napadnu vanredni troškovi)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIKOVI MAJSTORA ZA KUĆNI BUDŽET: Evo kako da uvek imate novca (čak i kad vas "napadnu" vanredni troškovi)

Vrlo je moguće da uvek imate novca, čak i uz vanredne troškove i ispunjavanje sitnih želja

Istražili smo koje su to situacije koje iziskuju troškove, a u kojima ipak novac ne potrošite.

Sezona je praznika, zimskih putovanja, kupovina, priprema slava... Sve su to momenti stresni za kućni budžet, ali ipak možete da rasporedite i dobro organizujete troškove.

REŠENJE: Možete da podignete kredit, pri čemu treba da vodite računa koje naknade vam banka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naplaćuje i koji su troškovi. Dobro je da izaberete banku čiji su troškovi transparentni i koja je zaista puna razumevanja za ljude kojima je novac potreban. Ako imate kredit, a nemate novca da platite ratu, tražite od banke odlaganje plaćanja za mesec dana. Dobre uslove daje Halkbanka kojoj su ljudi zaista pre svega.

REŠENJE: Platite na rate kreditnim karticama. U tom slučaju takođe imate kamate, ali sad se vraćamo u banku iz rešenja br. II: zlazeći u susret vašim potrebama Halkbank nudi različite vrste  kratkoročnih i dugoročnih kredita po izuzetno povoljnim uslovima. To su Gotovinski i krediti za refinansiranje, Stambeni krediti, Krediti za uštedu energije, Auto krediti, Turistički krediti.

Naravno, štednja je takođe dobra opcija jer svoj novac uvek imate na raspolaganju, a dobro je znati i da je u sigurnim rukama.

Halkbanka zato nije običan „šalter“ za rad sa strankama, već pre svega kuća kojoj su njeni stanari zaista važni za koje će uvek naći najbolja i alternativna rešenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.