Svetski poznata kompanija zaposliće još 200 radnika u Kikindi

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 12:20

Svetski poznata kompanija zaposliće još 200 radnika u Kikindi

Kikinda -- U kikindskom pogonu italijanske fabrike Calzedonia planiraju da povećaju broj zaposlenih sa sadašnjih skoro 400 na ukupno 600 radnika.

To je gradonačelniku Kikinde, Pavlu Markovu, potvrdio Adriano Zoni, direktor subotičke firme Gordon, u okviru koje posluje još i fabrika u Subotici.

Svetski poznata kompanija u Vojvodini ima još pogone u Somboru, Kuli i Apatinu, a ukupno zapošljava više od 3.500 radnika. Calzedonia u Kikindi posluje od početka 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, podsećaju na sajtu Grada.

"Artikli prizvedeni u ovoj fabričkoj hali, završavaju na rafovima prodavnica širom sveta", konstatovao je Markov i zahvalio menadžmentu fabrike što je na početku pandemije koronavirusa pokazala visok stepen društvene odgovornosti, prenosi portal eKapija.

Kontigent od 3.000 maski Kikindi prva je uputila upravo Calzedonia.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.