Svako ko bude želeo da izvozi struju iz regiona, moraće preko Crne Gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svako ko bude želeo da izvozi struju iz regiona, moraće preko Crne Gore!

Očekuje se da se sve završi do kraja godine, izjavila je danas crnogorska ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

- Podmorski kabl je trenutno u probnom radu, testira se sva oprema, i sve ide po planu i sto se tiče dinamike i struke - rekla je Sekulićeva.

Ona je dodala da je raspisan tender za ekološku rekonstrukciju Termoelektrane, kao i da ona neće više biti zagađivač kao do sada.

Govoreći o malim hidroelektranama Sekulićeva je rekla da se neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << graditi tamo gde ih ne želi lokalno stanovništvo.

- Nije namera ove vlade da sprovodi bilo kakav razvojni projekat, bez obzira što mi zaista smatramo da tu ima dobrih razvojnih projekata, koje ne želi lokalno stanovništvo - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.