Sutra počinje izgradnja nove petlje Bubanj potok!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2020, 15:28

Sutra počinje izgradnja nove petlje Bubanj potok!

Radovi na izgradnji nove petlje Bubanj potok, ispred postojeće, u smeru od Beograda ka Nišu počeće sutra i trajaće do 1. novembra, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

U prvoj fazi, radovi na državnom putu I A reda broj 1 izvodiće se u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se preusmeravati na voznu i preticajnu saobraćajnu traku. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Privremena saobraćajna signalizacija i oprema biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavljena na državnom putu II A reda broj 154, zbog uključenja i isključenja građevinskih mašina za vreme izvođenja radova na izgradnji nove petlje Bubanj potok, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno, bez suženja kolovoza.

"JP Putevi Srbije" je najavilo da će, sa početkom rada naplatne stanice "Bujanovac Sever", za saobraćaj od sutra biti otvorena petlja "Bujanovac Sever", na državnom putu I A reda broj 1, deonica Niš - Preševo. Kako je saopšteno, nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na auto-putevima Srbije.

JP "Putevi Srbije" savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.