Super vest za sve stanovnike glavnog grada i okoline: OTVOREN SUPERNOVA KUTAK ZA BEOGRAĐANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super vest za sve stanovnike glavnog grada i okoline: OTVOREN SUPERNOVA KUTAK ZA BEOGRAĐANE

U ponudi Supernove nalazi se više od 200 TV kanala, super brzi internet, ali i neograničeni minuti u okviru Supernova i mts mreže

Beograd, 16. decembar 2019. godine – U tržnom centru Delta City, otvoreno je novo prodajno mesto Supernove u kojem će svi stanovnici glavnog grada i okoline moći da odaberu usluge televizije, interneta i telefonije.

Na ovaj način, Supernova se približava korisnicima i omogućava im da prilikom obavljanja redovne kupovine, svrate i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odaberu paket usluga bez kojih je savremeni način života nezamisliv. Za pomoć oko odabira paketa u skladu sa njihovim potrebama i životnim stilom, korisnicima su na raspolaganju i ljubazni poslodavci koji će ih bliže upoznati sa svim prednostima Supernova paketa.

. Korisnike će posebno obradovati usluga „TV po tvom“ koja omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72h unazad i super naslove u Video klubu. A super vest za sve nove korisnike je to da su Supernova paketi i dalje na fantastičnoj promociji „6 meseci za 1 dinar“, a dostupni su i bez ugovorne obaveze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.