Sud odlučio: Liverpul može da raskine ugovor sa sponzorom, nova ponuda neuporedivo bolja

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud odlučio: Liverpul može da raskine ugovor sa sponzorom, nova ponuda neuporedivo bolja

London -- FC Liverpul ne mora da produži višemilionski ugovor o sponzorstvu sa "Nju balansom", nakon što je sud procenio da se on ne može porediti sa ponudom "Najkija".

Klub je tako pobedio u sudskoj parnici protiv "Nju balansa" nakon što je taj sportski brend tvrdio kako Liverpul nije ispoštovao uslove svog ugovora vrednog oko 23 milionba evra koji ističe u maju naredne godine, objavio je "Gardijan".

Prema tom ugovoru, "Nju balans" ima pravo da obnovi ugovor ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je njegova ponuda jednaka ponudi bilo kog konkurenta koji ponudi sponzorstvo Liverpulu.

Ali evropski šampion, kome je "Najki" ponudio petogodišnji ugovor vredan 34,7 miliona evra, ustvrdio je da se ponuda "Nju balansa" ne može meriti sa "Najkijevom".

Presudu je doneo sud u Londonu u petak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.