Stiže investicija od 30 miliona evra: Izraelske kompaniju ulažu u srpsku poljoprivredu

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže investicija od 30 miliona evra: Izraelske kompaniju ulažu u srpsku poljoprivredu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je danas sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju.

Nedimović se tokom posete Izraelu sastao sa predstavnicima kompanija "Well Done", "Terra Nova" , "Aviv Harmonie".

Kompanija "Leoni" počela izgradnju fabrike kablova u Kraljevu

Ovakve investicije izuzetno su značajne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pre svega za poljoprivredne proizvođače u Srbiji jer je to prilika za otvaranje novih tržišta i na taj način se obezbeđuje siguran i predvidljiv plasman i bolja cena za njihove proizvode, kao i veća konkurentnost.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izraelske kompanije investiraju 30 miliona evra u Srbiju

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju...Nedimović se tokom posete Izraelu sastao sa predstavnicima više...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.