Steknite dodatne veštine - i u maju velike konferencije

Izvor: B92, 24.Apr.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steknite dodatne veštine - i u maju velike konferencije

Beograd -- Beograd je i u maju domaćin velikog boja konferencija i obuka na kojima je moguće steći dodatne veštine.

Već 5. maja svi zainteresovani mogu da se prijave na trening "HR alati - Veštine regrutacije i selekcije". Trening je kombinacija predavanja, diskusije i praktičnih – interaktivnih vežbi. Rad u grupi, uz mogućnost neposrednog kontakta sa trenerom i bavljenje Vašim konkretnim problemom i pitanjima.

Međunarodna FIDIC asocijacija - International >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Federation of Consulting Engineers i nacionalna FIDIC asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) organizuju: Internacionalnu dvodnevnu obuku “Practical Use of FIDIC Conditions of Contracts, MODUL 1” koja će se održati 08-09. maja 2018. u Beogradu.

CANSEE Kanadsko-srpsko poslovno udruženje objavljuje javni poziv za učešće na poslovnom edukativnom LEADER projektu Srbija 2018. Broj slobodnih mesta za pohađanje besplatnog LEADER programa je ograničen na 40 polaznika.

Ako ste preduzetnik, menadžer, vlasnik preduzeća, ili mladi profesionalac, koji posluje lokalno, a razmišlja globalno, i pritom ste zainteresovani da uspešno ostvarite svoje poslovne ideje - LEADER projekat je za Vas.

Od 7. do 8. maja održaće se i konferencija "Upravljanje rizicima na projektu" gde će polaznici imati priliku da se upoznaju sa rizicima i procedurama upravljanja rizicima u projektnom okruženju, kao i fundamentalnim alatima i konceptima za upravljanje rizikom prikladnim za svako poslovno okruženje.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.