Stečajna upravnica tvrdi da je kupce obavijestila o piralenu u Incelu

Izvor: Capital.ba, 17.Sep.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stečajna upravnica tvrdi da je kupce obavijestila o piralenu u Incelu

BANJALUKA, “Dala sam izjavu u policiji da se opasno ulje piralen nalazilo u u pogonu firme “Energetika” desetinama godina ranije, a kupca sam obavijestila da postoje transformatori sa tim uljem.” Tvrdi ovo stečajna upravnica Zora Bulatović – Kremenović, koja kaže da je izjavu dala u svojstvu svjedoka. – Saslušana sam u svojstvu svjedoka, obzirom da znam dio te priče. Piralen se nalazio u pogonu firme “Energetika”, gdje sam nekada bila stečajni upravnik. Priča o piralenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je nešto što je bilo prije mene decenijama – objašnjava Bulatović – Kremenović. Navela je da poslije njene prodaje, imovina firme u kojoj je pronađen piralen preprodavana par puta. – Moj kupac bila je firma “BB Forest”, a potom je imovinu kupila neka hrvatska firma, da bi na kraju završila u rukama “Lukić investa”, u čijem je vlasništvu bila i kada je došlo do incidenta sa požarom – izjavila je Bulatović – Kremenović. Ona je za Srpskainfo rekla da ne zna da li je još neko u policiji davao izjave zbog afere „Piralen“.   Чланак Stečajna upravnica tvrdi da je kupce obavijestila o piralenu u Incelu се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

AFERA NE JENJAVA Stečajna upravnica tvrdi da je kupce obavestila o PIRALENU u Incelu

Izvor: Blic, 17.Sep.2019

Dala sam izjavu u policiji da se opasno ulje piralen nalazilo u u pogonu firme “Energetika” desetinama godina ranije, a kupca sam obavestila da postoje transformatori sa tim uljem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.