Starbucks otvara najveću kafeteriju na svijetu

Izvor: SEEbiz.eu, 10.Sep.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starbucks otvara najveću kafeteriju na svijetu

CHICAGO – Najpoznatiji lanac kafeterija Starbucks otvorit će u Chicagu svoj najveći objekt na svijetu, površine 43.000 kvadratnih metara .

Iz ove kompanije su naveli da će restoran otvoriti 15. studenoga i da će Chicago zameniti Tokio kao grad sa najvećim Starbucksom.

Objekt u Chicagu bit će i svojevrsna turisticka atrakcija, a u ponudi će biti i specijalne kave i čajevi, ogromne posude za kavu. Imat će i barove s koktelima i posluživat će bolju hranu, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << B92.net.

Kada je Starbucks najavio objekt u Chicagu 2017. godine, najavljeno je da će to biti „potpuno senzualno okruženje za kavu“ posvećeno pečenju i pravljenju Starbaksovih kava iz cijelog svijeta.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.