Srpska firma obnavlja puteve u Africi, vrednost radova gotovo 15 miliona evra

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska firma obnavlja puteve u Africi, vrednost radova gotovo 15 miliona evra

Beograd -- Energoprojekt Niskogradnja a.d. potpisala je dva ugovora za rekonstrukciju i hitnu popravku puteva u Ugandi čija je ukupna vrednost veća od 14,6 miliona evra.

Sa Nacionalnom agencijom za puteve Ugande potpisana su dva ugovora, prvi za rekonstrukciju 20 kilometara gradskih saobraćajnica u mestu Mpigi čija je vrednost 11,4 miliona evra kao i ugovor za hitnu popravku devet kilometara puta Kampala - Mukono i raskrsnice Spear-Seeta koji je vredan 3,2 miliona evra.

Rok za realizaciju vrednijeg ugovora je 20 meseci, dok će drugi biti realizovan do polovine marta sledeće godine, navodi se u objavi kompanije na Beogradskoj berzi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.