Izvor: RTS, 18.Okt.2021, 17:36

Srpska asocijacija menadžera deseti put bira lidera budućnosti

Srpska asocijacija menadžera jubilarni deseti put pokreće nominacije za prestižne godišnje nagrade koje se dodeljuju menadžerima, poslodavcima, pojedincima i inicijativama koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem predstavljaju lidere promena i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu.
U 2021. kada se obeležava i 15 godina poslovanja Srpske asocijacije menadžera, kroz godišnje nagrade biće promovisano >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.

Ovogodišnje nagrade dodeljuju se u sledećim kategorijama: Menadžer godine, Mladi menadžer godine, Poslodavac godine, Društveno odgovorna kompanija godine, Lični/Herojski čin i Specijalne nagrade žirija.
Nominacije traju do 29. oktobra, nakog čega će biti odabrani finalisti, dok će najbolji, dobitnici "poslovnog Oskara" biti proglašeni u decembru, na SAM Gala svečanoj dodeli nagrada.
Tradicionalnu titulu Menadžera godine u prethodnoj 2020. ponela je doktorka Jasmina Knežević, CEO Belmedika, Poslodavac godine bila je kompanija "Termovent", dok su u kategoriji Mladi menadžer bila dodeljena dva priznanja - Dragani Milanović, direktorki i osnivaču "Roberto Baresi" i Ivanu Pribićeviću, direktoru "Simplify".
Za društveno odgovornu kompaniju proglašena je "MK grupa". Članovi SAM-a su prošle godine uputili posebnu zahvalnost svim medicinskim radnicima koji su u prvim redovima borbe protiv kovid-19.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.