Srbija i Indija potpisale sporazum o vazdušnom saobraćaju

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i Indija potpisale sporazum o vazdušnom saobraćaju

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i indijski ambasador u Beogradu Subrat Batardži potpisali su Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Indije, u okviru zvanične posete potpredsednika Indije Venkaja Naidua Beogradu.

Potpisanim sporazumom o vazdušnom saobraćaju stvaraju se mogućnosti za obavljanje direktnog redovnog vazdušnog saobraćaja između dve zemlje, kao i dogovaranja komercijalnih aranžmana podele koda između avio-prevoznika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Mihajlović je rekla da Srbija i Indija imaju tradicionalno dobre političke odnose i da je važno unaprediti ekonomsku saradnju, "za šta postoji veliki prostor".

"Novi, moderan sporazum o vazdušnom saobraćaju važan je korak na tom putu, jer je bolje povezivanje uslov za unapređenje odnosa u oblasti ekonomije, za razgovore o novim poslovima i potencijalne nove investicije", rekla je Mihajlović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.