Splendid ubjedljivo najbolji crnogorski hotel po ocjeni gostiju

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Dec.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splendid ubjedljivo najbolji crnogorski hotel po ocjeni gostiju

PODGORICA - Hotel Splendid Conference&Spa Resort prvi je dobitnik je novoustanovljenog regionalnog priznanja GUEST STAR HOTEL 2017 , kao najbolji crnogorski hotel.

Tako su odlučili gosti koji su od 4. do 14. decembra javno glasali na sajtu magazina. Prvi crnogorski rizort sa 5 zvjezdica ubjedljivo je pobijedio u konkurenciji još 4 crnogorska hotela - osvojivši 57,1 %glasova . Drugoplasirani hotel osvojio je 26,6% glasova , rečeno je na ceremoniji uručenja u beogradskom hotelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Crown Plaza.

"Glasovi gostiju su ,uz sve uvažavanje ljudi iz struke , najdraža nagrada koja nosi posebnu vrstu odgovornosti i podsjeća da se od Splendida uvijek očekuje kvalitet više. Ma koliko je to izazov za sve nas koji radimo , istovremeno je i najveći podstrek , jer su to naši agilni arbitri. Sretni smo što nam dolaze iz cijelog svijeta i poklanjaju povjerenje duže od decenije ,ali je nemerljivo zadovoljstvo kad zvanično priznanje dobijete na osnovu njihovih glasova "izjavila je primajući nagradu direktorica hotela Splendid , Mirjana Mrkalj.

Hotel Splendid i njegov suvlasnik Žarko Radulović prošle godine dobili su priznanje  Ambasadori dobre usluge što je svojevrsni Oskar popularnosti u hotelskoj industriji.  Žiri je nagradu dodijelio ,za “decenijsko trajanje u izgrađivanju sopstvenog luksuznog brenda i prepoznatljivih standarda kvaliteta, čime je otvoreno  novo poglavlje u razvoju elitnog turizma u Crnoj Gori ali i regionu” .

Ove godine su to potvrdili i gosti koji su tokom prethodnih deset dana imali mogućnost da glasaju, a čiji će glasovi biti izdvojeni za nagradno izvlačenje 25. decembra . Sretni dobitnik će ,kako je rečeno na ceremoniji , dobiti vikend aranžman u pobjedničkom hotelu .

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.