Spas i kupca čekaju firme, stanovi i autobuska stanica

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spas i kupca čekaju firme, stanovi i autobuska stanica

Novi Sad -- Od tridesetak prodaja pokretne i nepokretne imovine koju je za oktobar oglasila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, gotovo polovina je iz Vojvodine.

Zainteresovani kupci u oktobru će moći da pazare nekada poznate drvne kompanije, fabriku papira i ambalaže, traktore, stanove, mlinove, prodavnice, poslovni prostor, laboratorijsku opremu, apartmane pa i autobusku stanicu.

U ponedeljak, 7. oktobra, na prodaji je pokretna imovina "Medo-prometa" DOO >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u stečaju, Subotica, a po početnoj ceni od milion dinara u ponudi je laboratorijska oprema. Dva dana kasnije, 9. oktobra, u Područnoj jedinici za stečaj ALSU-a u Novom Sadu prvi put, po početnoj ceni od 43.472.852 dinara, Holding kompanija "Juko" DP PO Žitište u stečaju prodavaće četvorosobni stan u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 48.

Po drugi put 10. oktobra u Područnoj jedinici za stečaj u Novom Sadu na prodaji je 25 odsto vlasničkog udela u privrednom društvu "Slobodna zona Novi Sad", koje se prodaje iz stečajne mase AD "Petar Drapšin" Novi Sad, koji je u stečaju od 5. aprila 2016. godine i čiji delovi su već prodati, prenosi "Dnevnik".

Pokretna i nepokretna imovina "Prima produkta" DOO za konzerviranje i preradu voća i povrća iz Kikinde po početnoj ceni od 220.514.782 dinara na prodaji je 11. oktobra u kancelariji direktora tog preduzeća. U početnoj ceni su proizvodna hala, magacini, upravna zgrada, kolske vage, trafostanice, portirnice, parna gasna kotlarnica, mašinska radionica, i tri magacina za gorivo.

Preduzeće "Panakva" DOO za proizvodnju i servis pumpi, bušenje i opremanje bunara iz Novog Sada 11. oktobra prodaje celokupnu pokretnu imovinu po početnoj ceni od 4.009.459 dinara. U toj ceni su agregat za proizvodnju struje, agregat za rasvetu, glodalice, buldožer, univerzalni strug za obradu metala, teretno vozilo, cisterna za puteve i nasipe, vazdušni kompresor, ali i razni rezevni delovi za građevinske mašine, elektromaterijal, vodovodni materijal, bravarija, odlivci, cevi...

U čekaonici autobuska stanica u Kovinu

Za 18. oktobar u Privrednom sudu u Pančevu zakazano je javno nadmetanje za prodaju nepokretne i pokretne imovine AD "Jugoprevoz" Kikinda.

Prodaje se deo autobuske stanice u Kovinu, koju čini zgrada autobuske stanice s pripadajućom opremom i zemljište pod stanicom od osam ari i 34 kvadratna metra. Početna cena je 15 miliona dinara.

Četiri trgovine prodaje DP "Promet" u stečaju Vršac, a javno nadmetanje je 16. oktobra u ALSU u Beogradu. Početna cena je 1.713.897 dinara.

Prvi put 21. oktobra u samoj fabrici na prodaji naći će se pokretna i nepokretna imovina DOO Fabrika papira i ambalaže "Lepenka" Novi Kneževac. Po početnoj ceni od 650.252.855 dinara prodaju se ceo fabrički kompleks, dve građevinske parcele u Novom Kneževcu kao i ukupno zemljište na potesima Brankin rit i Ribnjak. Uz to, prodaju se i mašine za papir, rotaciona stanica, ofset-mašina, ali i učešće u kapitalu ostalih pravnih lica i zalihe materijala, rezervnih delova, alat i inventar.

Za 23. oktobrar u Pančevu zakazano je javno nadmetanje za objekte, zemljište i opremu preduzeća DOO "Lipa" iz Debeljače. Procenjena vrednost prve celine, u kojoj su zgrada drvne industrije, zgrada sušare, porodična stambena zgrada, pomoćne zgrade, katastarske parcele, ali i kalorifer, cevni trasnporter i mašina za izradu parketa je 10.447.965 dinara. U drugoj celini, čija je procenjena vrednost 920.000 dinara, nalaze se kotao za čvrsto gorivo i oprema sušare.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.