Sniženje: Odlična vest za one koji idu u Grčku na more

Izvor: B92, 22.Jul.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sniženje: Odlična vest za one koji idu u Grčku na more

Skoplje -- Cena goriva u Severnoj Makedoniji od ponoći pada za jedan denar, odnosno za polovinu denara, kada je reč o dizel gorivu.

Ovo je odlučila Regulatorna komisija energetike u toj državi.

U skladu sa novim cenama, bezolovni (Eurosuper BS-95) će koštati 69,5 denara (1,13 evro), bezolovni (Eurosuper BS-98) 71,5 denara (1,17 evro).

Cena dizela u Severnoj Makedoniji će iznositi 61,5 denara, odnosno 1,008 evro.

Sniženje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cena goriva u toj državi je posledica nižih cena naftnih derivata na svetskom tržištu tokom prethodne nedelje, kao i povećanja vrednosti kursa makedonskog denara u odnosu na američki dolar.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOBRA VEST ZA PUTNIKE KOJI IDU U GRČKU: U Severnoj Makedoniji pojeftinjuje gorivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

Benzin snižen za denar, dizel za pola denara..Cena goriva u Severnoj Makedoniji od ponoći pada za jedan denar, odnosno za polovinu denara, kada je reč o dizel gorivu, odlučila je danas Regulatorna komisija energetike u u toj državi...U skladu sa novim cenama, bezolovni (Eurosuper BS-95) će koštati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.