Slavija danas: Krajnji rok istekao - da li je gotovo? FOTO

Izvor: B92, 01.Sep.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavija danas: Krajnji rok istekao - da li je gotovo? FOTO

Rekonstrukcija Trga Slavija je posle nekoliko produžetaka rokova i neki bi rekli nedopsutivog kašnjenja, napokon na samom kraju.

Kako javlja reporter B92 sa lica mesta, u toku su završni radovi a ostaje da se postave još klupe i bista Dimitrije Tucovića narednih dana.

Rok za završetak radova na platou na Slaviji je 31. avgust i on neće biti ponovo produžen, izjavio je prošle nedelje zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je tada podsetio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je plato trebalo da bude završen do 8. avgusta, što se nije desilo, pa je nadzor dao novi rok - do 31. avgusta, koji više neće biti produžavan. Dodao je da je takvo kašnjenje radova nedopustivo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.