Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta za 2021. godinu

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 19:08

Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta za 2021. godinu

Beograd -- Skupština Srbije usvojila je na današnjem zasedanju rebalans budžeta za 2021. godinu.

Završen je nastavak Devete sednice Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2021. godini.

Ministar finansija Siniša Mali se u završnim rečima pred glasanje zahvalio svima koji su učestvovali u dijalogu o rebalansu budžeta sledećim rečima: "Želim svima da vam se zahvalim na konstruktivnom dijalogu tokom ova dva dana dok smo razgovarali o rebalansu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budžeta. Želeo bih da iskoristim priliku da vas podsetim na period prošle godine kada smo se prvi put susreli sa pandemijom virusom korona. Kada je naš predsednik Aleksandar Vučić rekao: "Nema predaje - otvaramo borbu za spas ekonomije i za zdravlje sugrađana".

Naveo je da je posebno ponosan na to što je Srbija iz tih bitaka i borbi izašla i izlazi kao pobednik.

Podsetimo, Mali je rekao i da je Vlada Srbije donela danas zaključak o početku izgradnje nove kovid bolnice u Novom Sadu.

"Kapacitet nove bolnice će biti 600 kreveta, a u zaključku Vlade navodi se da je ovaj projekat, kako je i rekao predsednik Aleksandar Vučić, neophodno realizovati u hitnom postupku. Najkasnije do 1. septembra ove godine Srbija će imati još jednu novu kovid bolnicu", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.