Izvor: Blic, 22.Mar.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebe su zvali "SPLITSKOM KOZA NOSTROM" i hvalili se da ih se policija plaši, a onda je cela banda pala zbog FATALNE JOSIPE

Početkom marta splitska policija je izvela spektakularno hapšenje osmoro kriminalaca, članova ozloglašene bande osumnjičenih za teška krivična dela. Sedam muškaraca i jedna žena deo su opasne kriminalne mreže koja se bavila trgovinom droge, a pripisuju im se i nanošenje teških telesnih povreda, pokušaji ubistava i krađa, piše "Slobodna Dalmacija". Upravo ta žena je, kako navodi hrvatski "Express" zaslužna za pad ove bande.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEBE SU ZVALI SPLITSKOM KOZA NOSTROM I MISLILI SU DA SU NEDODIRLJIVI: Nisu ni sanjali da će cela banda da padne zbog FATALNE JOSIPE (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Mar.2019, 00:05

Splitska policija je početkom marta izvela spektakularno hapšenje osam kriminalaca, članova ozloglašene bande osumnjičenih za teška krivična dela.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.