Samohranoj majci blokirana alimentacija za nepostojeći dug ANKETA

Izvor: B92, 20.Sep.2018, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samohranoj majci blokirana alimentacija za nepostojeći dug ANKETA

Vest da je jednoj samohranoj majci u Beogradu izvršitelj blokirao alimentaciju da bi naplatio dug i svoju nagradu, izazvala je buru negativnih komentara i osuda

Da stvar bude gora, reč je o nepostojećem dugovanju za komunalije, a postupak skidanja novca sa njenog računa urađen je protivzakonito.

Hoće li nesavesni javni službenik biti kažnjen, koja primanja građana su izuzeta od naplate izvršitelja, da li banke treba da štite klijente i proveravaju kada smeju da blokiraju račun, kome oštećeni treba da se obrate, samo su neka od pitanja za goste Jutra Prve TV Svetlanu Manić iz Komore javnih izvršitelja i Tijanu Kostić, advokata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.