STOPUT STE KONKURISALI I NIŠTA? Ako se uklapate u ovaj profil, to je razlog zbog kog niko ne želi da vas zaposli

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOPUT STE KONKURISALI I NIŠTA? Ako se uklapate u ovaj profil, to je razlog zbog kog niko ne želi da vas zaposli

Proverena metoda sa kojom ćete sigurno imati uspeha...

Mnogi teže da poboljšaju svoje poslovne mogućnosti, a kako bi našli odgovarajuće zaposlenje. Naravno da sve to ne mogu učiniti ukoliko nemaju makar osnovno znanje engleskog jezika, te se podrazumeva da moraju poznavati i određene računarske programe. A sve to zavisi od posla do posla, odnosno od obaveza koje to radno mesto stavlja pred zaposlenog.

Steknite željeni sertifikat ili diplomu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Drugačije će u očima potencijalnog poslodavca, sasvim sigurno izgledati onaj kandidat, koji u svojoj radnoj biografiji ima jasno navedeno da je stekao i određene sertifikate, a pored već postojeće diplome o završenoj srednjoj ili višoj školi, odnosno fakultetu.

A kursevi i obuke su svakako korisni za pojedince, posebno ukoliko se bave tematikom, koja je naročito interesantna za njihovu matičnu kompaniju. Zapravo, svaki pojedinac koji se dodatno edukuje šalje jasan signal svom poslodavcu da nije prestao da radi na sebi i da ima želju neprekidno da svoje veštine unapređuje.

Dakle, neophodno je da svaki član određenog kolektiva radi na sebi, a u smislu da se trudi da poboljša svoju ličnost, kao i da stiče nova znanja i veštine, kako bi unapredio i svoje profesionalne kvalitete na taj način.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika

A u današnje vreme kada se znanje stranog jezika smatra imperativom, ne postoji lakši način da pojedinci poboljšaju svoj CV, nego da u njega unesu i podatak o posedovanju sertifikata o poznavanju jednog ili više stranih jezika.

Obično se najčešće traži obuka i kurs nemačkog  i engleskog jezika, jer zahvaljujući poznavanju ta dva jezika i komunikacija sa brojnim poslovnim partnerima može biti mnogo lakša. Odmah zatim su i kursevi i obuke ruskog jezika, kao i francuskog, a sve češće i nekog od skandinavskih jezika. Razlog za to jeste vezan za prisustvo brojnih kompanija iz Norveške, Švedske i Finske, kao i Danske na području naše zemlje.

Ipak, nije sve baš tako jednostavno kako na prvi pogled izgleda. Jasno je da mora postojati želja i volja za učenjem jezika, ali je svakako potrebno i pronaći adekvatnu obrazovnu instituciju. Ali je činjenica da zahvaljujući brojnim školama i pojedincima, nikada nije bilo lakše nego danas steći znanja nekog jezika. Zato se neretko događa da zainteresovani ostaju zbunjeni zbog tako obimne ponude.

Sreća te postoji u ponudi i škola stranih jezika Akademije Oxford i to na mnogobrojnim lokacijama u zemlji.Pored toga što nastavu u okviru te škole imaju pravo da pohađaju stariji polaznici, u ponudi se nalaze i kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu. Mališanima različitog uzrasta će biti omogućeno da se upoznaju sa izabranim jezikom, te da steknu odgovarajući temelj za dalje učenje.

Izuzetno je važna informacija da škola stranih jezika Akademije Oxford nastavu organizuje uz poštovanje trenutno važećeg jezičkog standarda na svetskom nivou, inače poznatog i kao CEFR (The Common European Framework for languages). Taj podatak je naročito značajan za sve zainteresovane, zato što će njihovo znanje biti okarakterisano u skladu sa jasnom definisanim nivoima ovog jezičkog okvira. Da ne bude zabune, napominjemo da učenje jezika funkcioniše na šest nivoa ukupno, odnosno od A 1 kao osnovnog nivoa, pa do C 2 kao najvišeg nivoa znanja koje može imati osoba, ukoliko joj engleski, nemački ili bilo koji drugi jezik nije maternji.

U skladu sa aktuelnim pravilima, Akademija Oxford podrazumeva i vršenje provere znanja određenog jezika, a što se odnosi na sve edukacije koje su iznad A 1 nivoa. Sa nadležnima u odabranom predstavništvu će svaki polaznik biti u obavezi da se dogovori oko datuma testiranja, kao i oko drugih detalja.

Kako sa malo novca da unapredite svoju radnu biografiju?

S obzirom na to da škola stranih jezika Akademije Oxford važi za maksimalno profesionalnu obrazovnu instituciju, a da zaposleni u okviru svake njene poslovnice naročito vode računa o kvalitetu nastave i o cenama, vrlo je jednostavno da za relativno malu sumu novca zaista i poboljšate kvalitet svoje radne biografije.

Naime, svako ko ima želju, ima i mogućnost da pohađa kurs stranog jezika i to po posebno povoljnim uslovima.

Uz to treba dodati informaciju i da su dostupni brojni popusti, tako da osim nezaposlenima, popusti na inače već povoljne cene kurseva će biti obračunati i penzionerima, zatim studentima i licima sa invaliditetom, a ukoliko svi dostave zahtevanu dokumentaciju. Takođe ova škola vodi računa i o starim polaznicima, pa su i njima obezbeđeni značajni popusti.

Ukoliko želite da uštedite novac, a da istovremeno učinite nešto dobro za sebe, škola stranih jezika Akademije Oxford vam stoji na raspolaganju. Ne samo kursevi i obuke engleskog i nemačkog jezika za odrasle i za decu, nego se u ponudi nalazi i nastava za decu i odrasle za više od 30 svetskih jezika.

Sada je pravi trenutak da steknete po povoljnoj ceni validnu diplomu i da na taj način umnogome unapredite i svoj CV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.