STIGLE DOBRE VESTI ZA GRAĐANE: Plate idu iznad 500 evra, a evo kada se DONOSI ODLUKA I O VEĆEM MINIMALCU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLE DOBRE VESTI ZA GRAĐANE: Plate idu iznad 500 evra, a evo kada se DONOSI ODLUKA I O VEĆEM MINIMALCU

Na Vladi je već doneta odluka o osnivanju Komisije za investicioni ciklus, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Danas je iz resornog ministarstva saopšteno da će prosečna decembarska plata u Srbiji biti iznad 500 evra, kao i da dolaze najbolje godine po pitanju ekonomskog rasta i razvoja.

- U prvih sedam meseci ove godine suficit je 48,5 milijardi dinara, a planirali smo deficit, apsolutni uspeh - rečeno je iz ministarstva finansija.

Rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da će u naredne dve ili tri nedelje najverovatnije biti odlučeno o povećanju minimalne cene rada, a da je krajnji rok za to do 15. septembra.

- Očekuje se značajno povećanje - rečeno je o minimalnoj ceni rada.

U nedelju će biti otvoren auto-put od Obrenovca do Čačka koji je, kako je ocenjeno, višedecenijski san, a ulaganja u infrastrukturu su investicije koje podstiču ekonomiju.

Na Vladi je već doneta odluka o osnivanju Komisije za najavljeni investicioni ciklus, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da će predsednica te komisije biti premijerka Ana Brnabić, a član tima biće i predsednik Vučić.

BONUS VIDEO: UNIŠTAVALI GRADOVE, UKINULI LETO: Ovo su posledice najvećih vulkanskih erupcija na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.