SRBIJA NE TREBA DA SE PLAŠI! Za pojedine namirnice se ukida ograničena cena - evo kakva nas zima čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2022, 14:29

SRBIJA NE TREBA DA SE PLAŠI! Za pojedine namirnice se ukida ograničena cena - evo kakva nas zima čeka

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Uroš Kandić izjavio je danas da se još ne zna do kada će cene osnovnih životnih namirnica biti ograničene, ali da bi za pojedine ograničenje uskoro moglo da bude ukinuto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USKORO UKIDANJE OGRANIČENJA CENA ZA NEKE NAMIRNICE Uredba Vlade ističe 30. septembra, a evo šta poručuju iz resornog ministarstva

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Uroš Kandić izjavio je danas da se još zna do kada će cene osnovnih životnih namirnica biti ograničene, ali da bi za pojedine ograničenje uskoro moglo da bude ukinuto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.