SPAR zaposlenicima povećao plaće za prosječno 9,54%

Izvor: SEEbiz.eu, 21.Maj.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAR zaposlenicima povećao plaće za prosječno 9,54%

ZAGREB - SPAR Hrvatska je od početka godine svojim zaposlenicima prosječno povećao plaće za 9,54% što je jedno od najznačajnijih povećanja plaća u hrvatskoj maloprodaji.

Uz povećanje plaća prvu polovicu godine obilježio je i val zapošljavanja pa je tako u SPAR-u počelo raditi 564 novih djelatnika. SPAR Hrvatska danas zapošljava 4.600 zaposlenika, a s otvaranjem novih radnih mjesta nastavlja se i dalje.

„Zaposlenici imaju ključnu ulogu u našem uspješnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << poslovanju. Rastom plaća i ulaganjima u razvoj ljudskih resursa želimo biti prepoznati kao poželjno mjesto za rad i profesionalni napredak. Svim našim zaposlenicima nudimo i niz dodatnih benefita kao što su doškolovanja, treninzi te kontinuirane prilike za napredovanje", izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Danas SPAR u Hrvatskoj ima 106 poslovnica u 12 gradova, a od početka poslovanja u Hrvatskoj vlasnici SPAR-a uložili su 500 milijuna eura i za plaće isplatili dvije milijarde kuna. Na hrvatsko tržište SPAR je ušao 2005. godine i u 13 godina izgradio snažnu poziciju jednog od najznačajnijih trgovačkih lanaca u zemlji i drugog najjačeg trgovca u Zagrebu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.