SLEDI NOVI TALAS ZAPOŠLJAVANJA GRAĐANA U SRBIJI: Još jedna Nemačka kompanija otvara se u Svilajncu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 08:36

SLEDI NOVI TALAS ZAPOŠLJAVANJA GRAĐANA U SRBIJI: Još jedna Nemačka kompanija otvara se u Svilajncu

Nova kompanija znači i nova radna mesta, a učenici Srednje škole Svilajnac na smeru elektrotehničar elektronike, odmah po završetku školovanja dobiće prvu šansu da se zaposle.

Direktor "Slobodne zone" Svilajnac Tijana Jovanović i vlasnik kompanije "A 2000" iz nemačkog grada Frizenhajma Tomas Miler potpisali su zajednički zapisnik o početku rada.

U novom pogonu proizvodiće se savremene elektronske komponente i specifični električni uređaji za različite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrebe korisnika.

- Odabrali smo Svilajnac za investiranje među 60 mogućih gradova u Srbiji. Ispunili su naše stroge kriterijume i u julu počinjemo da zapošljavamo radnike. Važno nam je što Svilajnac školuje kadrove za potrebe privrede, a prezadovoljni smo uređenošću, infrastrukturnom opremljenošću, posvećenošću opštinskog rukovodstva i mogućnošću poslovanja u režimu Slobodne zone - ocenio je Tomas Miler, vlasnik kompanije "A2000".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.