SAMO U TRAVELLAND-U: Egzotične destinacije po ceni već od 449€!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U TRAVELLAND-U: Egzotične destinacije po ceni već od 449€!

Vaši snovi mogu da postanu java...

Sanjate o izležavanju na nekoj dalekoj plaži u hladu palminog drveta dok slušate šum morskih talasa? Maštate o nezaboravnom odmoru na nekom dalekom, divljem, ali ipak autentičnom mestu. Sa turističkom agencijom „Travelland“ vaši snovi postaju java, jer su najatraktivnije svetske destinacije sadadostupne po ceni već od 449€!

Između voda nepreglednog Atlantika, Karipskog mora i Meksičkog zaliva, kao najveće i najzapadnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostrvo čuvenog arhipelaga Velikih Antila, smeštena je Kuba. Ovo idilično ostrvo krase predivna priroda kao i neobičan način života, a u glavnom gradu Havani kao da je vreme stalo. Oduševiće vas trošna kolonijalna arhitektura, kaldrmisane ulice kojima prolaze čuveni oldtajmeri iz 50-ih godina 20. veka. Na svakom ćošku možete uživati u prepoznatljivoj muzici, nestvarnog ritma, uživati u ukusnoj hrani ili probati čuvene kubanske cigare. Najpoznatije letovalište Kube, Varadero, posetioce privlači dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem. Magiju neponovljive Kube možete osetiti i doživeti još ovog novembra po ceni već od 949€.

Ako vas privlači očuvana divlja priroda, a sa druge strane gostoprimstvo lokalnog stanovništva, zatim puder bele peščane plaže, ukusno tropsko voće, opojni mirisi začina, Zanzibar je pravo mesto za vas. Neverovatan spoj divlje prirode, burne istorije koju čuva jedan jedini grad na ostrvu, autentične arhitekture ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Za sve one koji žele da se upuste u nezaboravnu avanturu na istoku Afrike, „Travelland“ je pripremio fenomenalnu ponudu. Uzbudljivi Zanzibar dostupan je po ceni već od 699€ uz mogućnost ostvarivanja popusta i do 70€ po osobi!

„Ostrvo Bogova“, kako još nazivaju Bali predstavlja jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije. Prepoznatljiva arhitektura sjedinjena sa živopisnim pejzažima netaknute prirode ostaje u sećanju svakome ko se bar jednom zatekao na ovom bajkovitom ostrvu. Turistička agencija„Travelland“ pripremila je fantastičnu last minute ponudu za svakoga ko je željan avanture i dalekih egzotičnih destinecija. Za polazak 14.11. smeštaj u hotelu Ibis Bali Legian Street 3* je po ceni već od 449€!

Priča o Tajlandu je priča o sreći. Zemlja osmeha, kako ga još nazivaju, odiše pozitivnom energijom i puna je znatiželjnih ljudi širokog osmeha. Poznata je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije. Glavni i najveći grad Tajlanda je Bangkok. Iako Bangkok nosi epitet ,,prestonice noćnog života” on ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i tokom dana. Na svakom koraku su budistički hramovi, glavni simboli Tajlanda, koji u pravom smislu prikazuju kulturu ove zemlje. Bangkok je opojan i raznolik, egzotičan, pun kontrasta i time fascinira svoje posetioce. Agencija „Travelland“ organizuje individualne polaske na Tajlandu novembru i decembru po ceni već od 499€!

Južno od Indije nalazi se Šri Lanka, ostrvo beskrajnih plaža, plantaža čajeva i začina, ostrvo slonova i mnogobrojnih hramova. Zbog važnog strateškog položaja u prošlosti, ovo ostrvo bilo je meta mnogih osvajača koji su ispisali, već veoma staru istoriju na ovim prostorima. Neverovatni spoj džungle, autentične arhitekture i dugih prelepih plaža ostaće zauvek u srcu svakom ko poželi da poseti Šri Lanku. Doživite novo iskustvo za pamćenje po ceni od već 699€.

U zapadnom delu Indijskog okeana izdvajaju se neponovljivi Sejšeli. Koralna i granitna ostrva ovog arhipelaga krase peščane plaže boje vanile, plantaže čaja, botanički vrtovi, kokosove palme, kao i neverovatna fauna, jedinstvena u svetu. Lepote predela, gostoprimstvo lokalnog stanovništva i mnoštvo sadržaja čine Sejšele prepoznatljivom turističkom destinacijom. Zahvaljujući ponudi agencije „Travelland“ ovaj komad ovozemaljskog raja možete posetiti po ceni već od 959€.

Zainteresovani za posetu nekoj od egzotičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji "Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.