SAD-u se približava opasni uragan, Trump otkazao posjet Poljskoj

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Avg.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD-u se približava opasni uragan, Trump otkazao posjet Poljskoj

WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump otkazao je u četvrtak posjet Poljskoj predviđen za sljedeći vikend, ustvrdivši da želi biti siguran da se federalna američka vlada dobro pripremila za dolazak uragana Doriana koji se približava Floridi.

Trump, koji se u ponedjeljak vratio u Washington iz Francuske gdje je nazočio skupu G7, objavio je da će potpredsjednik Mike Pence umjesto njega otputovati u Varšavu gdje će sudjelovati u obilježavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << 80. obljetnice početka Drugog svjetskog rata.

"Čini se da će ova oluja biti stvarno jako, jako velika", rekao je Trump u Bijeloj kući pojašnjavajući svoju odluku da otkaže put u Poljsku.

Predviđa se da će kad dođe do kopna, Dorian biti uragan 4. kategorije po Saffir-Simpsonovoj ljestvici, što je druga najsnažnija kategorija. Na njegovom putu bi se moglo nalaziti i Trumpovo imanje Mar-a-Lago u Palm Beachu na atlantskoj obali Floride.

Trump je dodao da će Poljsku posjetiti drugom prilikom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Tramp otkazao posjetu Poljskoj zbog uragana Dorijan

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2019

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp otkazao je posjetu Poljskoj zbog uragana Dorijan, koji se približava Floridi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.