Rudari EPS-a obezbeđuju stabilnost sistema: Grćić obišao radnike u noćnoj smeni

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 16:28

Rudari EPS-a obezbeđuju stabilnost sistema: Grćić obišao radnike u noćnoj smeni

Beograd -- Angažovanje rudara Elektroprivrede Srbije u ovom trenutku obezbeđuje stabilnost elektroenergetskog sistema, rekao je Milorad Grčić, v. d. direktora JP EPS.

On je posetio radnike u noćnoj smeni u EPS-ovom ogranku Rudarski basen Kolubara.

Grčić je na društvenim mrežama objavio da je protekle noći, između 2. i 3. aprila obišao kopove.

"Obilazak kopova, noćne smene na polju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << D. Podrška i zahvalnost rudarima na neprekidnom radu i očuvanju stabilnosti elektroenergetskog sistema", napisao je v. d. direktora EPS-a.

Grčić je ranije odao priznanje svim zaposlenima EPS-a, ljudima koji rade, koji su na najvažnijim mestima, koji direktno učestvuju u procesu proizvodnje uglja, električne energije i distribucije i koji više nego ozbiljno shvataju situaciju u kojoj je cela Srbija i poštuju mere.

"Jedan od najznačajnijih segmenata infrastrukture je proizvodnja električne energije koja je neophodna i za rad domova zdravlja, bolnica, za sprovođenje onlajn nastave. Organizovani smo i ceo sistem EPS-a radi stabilno", rekao je Grčić.

Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grčić obišao kopove i rudare u noćnoj smeni: Oni čuvaju stabilnost sistema

Izvor: Blic, 03.Apr.2020

Angažovanje rudara "Elektroprivrede Srbije" u ovom trenutku obezbeđuje stabilnost elektroenergetskog sistema države, rekao je Milorad Grčić, v. d. direktora JP "EPS" prilikom posete noćnoj smeni u EPS - ovom ogranku Rudarski basen "Kolubara".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.