Ronaldo primio »Zlatnu kopačku« za najboljeg strijelca Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo primio »Zlatnu kopačku« za najboljeg strijelca Evrope

MADRID - Najbolji igrač svijeta za 2013, napadač madridskog Reala Portugalac Kristijano Ronaldo, primio je danas "Zlatnu kopačku" - koju je dobio i Urugvajac Luis Suarez, za najboljeg strijelca Evrope prošle sezone.

Dvadesetdevetogodišnji Ronaldo je treći put u karijeri nagrađen "Zlatnom kopačkom", koju je ovoga puta podijelio sa Suarezom, koji je postigao isti broj golova - 31.

Ronaldo je jedan od favorita za dobijanje još jedne uzastopne "Zlatne lopte", koja se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << januaru dodjeljuje za igrača godine.

Ronaldo je prilikom prijema nagrade izjavio da vjeruje da će "u budućnosti biti smatran za jednog od najvećih fudbalera svih vremena".

"Stalno težim savršenstvu i to mi je svakodnevni zadatak", rekao je Ronaldo.

On je naglasio da nikada ne živi "od lovorika".

"Poštujem šta ljudi misle, ali gradim karijeru korak po korak. Preda mnom je još dug put i kada mi se jednog dana završi karijera pogledaću iza sebe da vidim da li sam među najboljima u istoriji. Nadam se da ću biti", rekao je Ronaldo.

On nije želio da odbaci mogućnost da produži ugovor sa Realom i poslije 2018.

"Najviše od svega volim da pobjeđujem. Nadam se da ću igrati za Real do 33. godine. Vidjećemo da li ću moći da ostanem u klubu još nekoliko godina", rekao je Ronaldo.

Njegova blistava forma nastavila se i ove sezone, pošto je do sada postigao 22 gola u 16 utakmica, čime je pomogao Realu da zauzme vodeće mjesto u Primeri i da se plasira među 16 najboljih timova u Ligi šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASLUŽENO! Ronaldo primio "Zlatnu kopačku" za najboljeg strelca Evrope!

Izvor: Press, 05.Nov.2014

Najbolji igrač sveta za 2013. napadač madridskog Reala Portugalac Kristijano Ronaldo primio je danas "Zlatnu kopačku" - koju je dobio i Urugvajac Luis Suarez, za najboljeg strelca Evrope prošle sezone. . Dvadesetdevetogodišnji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.