Izvor: Blic, 27.Nov.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokenrol praznik: Na EXIT dolaze Greta Van Fleet, Phil Anselmo, Tarja i armija gitara!

Svakog leta EXIT je mesto muzičkog hodočašća za publiku iz svih krajeva sveta, a sudeći po nikad ranijoj prodaji i nezabeleženom interesovanju, Petrovaradinska tvrđava od 4. do 7. jula idućeg leta biće ispunjena do poslednjeg mesta! I prve objave izvođača ove godine stižu ranije nego ikad, a već najavljenim rok gigantima The Cure, pridružiće se i najupečatljiji rokenrol bend današnjice Greta Van Fleet! Strani mediji zovu ih "spasiocima rokenrola" i "prvim velikim bendom generacije Z", dok čuveni magazin Rolling Stone piše da su "uspeli nemoguće i učinili da rokenrol ponovo bude kul novim generacijama"! Nezaustavljivi kvartet iz okoline Detroita podigao je pravu buru na svetskoj sceni oživljavanjem istinskog rokenrol zvuka i energijom za koju Elton John kaže da nije viđena u ovom celom veku, dok je čak i Robert Plant potvrdio da se radi o naslednicima velikih Led Zeppelina!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Phil Anselmo (ex Pantera) i Greta Van Fleet pojačavaju program Exita

Izvor: BalkanRock.com, 27.Nov.2018

Organizatori Exit festivala koji se naredne godine održava od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, objavili su nova imena izvođača, među kojima su bivši pevač benda Pantera Phil Anselmo i nova koncertna atrakcija Greta Van Fleet. Pored njih, najavljena je Tarja Turunen,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Na EXIT dolaze Greta Van Fleet, Phil Anselmo, Tarja i armija gitara!

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2018

Svakog ljeta EXIT je mjesto muzičkog hodočašća za publiku iz svih krajeva svijeta, a sudeći po nikad ranijoj prodaji i nezabilježenom interesovanju, Petrovaradinska tvrđava od 4. do 7. jula idućeg ljeta biće ispunjena do posljednjeg mesta!

Nastavak na Nezavisne Novine...

EXIT: Dolaze ove metal i rok zvezde!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2018

Pored legendarnog benda The Cure, na predstojećem EXIT festivalu u Novom Sadu, nastupiće i oni....Svakog leta EXIT je mesto muzičkog hodočašća za publiku iz svih krajeva sveta, a sudeći po nikad ranijoj prodaji i nezabeleženom interesovanju, Petrovaradinska tvrđava od 4. do 7. jula idućeg leta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.