Rekao da vozi prozore, našli mu 700kg čokoladica

Izvor: B92, 14.Avg.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekao da vozi prozore, našli mu 700kg čokoladica

Beograd -- Carinici su na graničnom prelazu Bački Breg, na ulazu u zemlju, otkrili pokušaj krijumčarenja tovara od skoro 700 kilograma keksa i čokoladica.

Nelegalan tovar konditorskih proizvoda otkriven je 12. avgusta prilikom pregleda kombija novosadskih registarskih oznaka kojim su putovala dva srpska državljanina.

Vozač, 33-godišnji Novosađanin, prijavio je da kombijem prevozi polovne stvari poput PVC prozora, mašine za sušenje veša, televizora, roletne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dve kutije keksa, ali kada je otvorio tovarni deo kombija bilo je očigledno da u njemu dominiraju keks i čokoladice koje nije ni pomenuo.

Carinici su utvrdili da se u tovaru nalazilo preko 264 kilograma keksa “Hafer Cookies” i više od 400kg “snikers stiks” čokoladica, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Kako vozač nije posedovao nikakvu prateću dokumentaciju za robu koju je prevozio, celokupna količina je zadržana do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novosađanin pokušao da prokrijumčari 700 kilograma čokoladica i keksa

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2017

Novosađanin (33) uhvaćen je na graničnom prelazu Bački Breg, pri ulazu u zemlju, pri pokušaju krijumčarenja 700 kilograma keksa i čokoladica...Nelegalan tovar konditorskih proizvoda otkriven je 12. avgusta prilikom pregleda kombija novosadskih registarskih oznaka kojim su putovala dva srpska državljanina...Vozač,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.