Radovi na obilaznici moraju biti gotovi do 15. aprila VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 18:28

"Radovi na obilaznici moraju biti gotovi do 15. aprila" VIDEO/FOTO

Beograd -- Ministar Tomislav Momirović je kod tunela Lipak na obilaznici oko Beograda poručio kompanijama koje izvode radove da ih moraju završiti do 15. aprila.

Od kompanija Azvirt i Poverčajna, Momirović je zahtevao da poštuju očekivani rok završetka radova i najavio da će u sledeći kontrolni obilazak doći za mesec dana.

"Ovaj posao ne može da se razvuče do maja. Mora da bude završen 15. aprila", rekao je on.

Ministar je konstatovao da su ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još elektro i radovi na obeležavanju i ocenio da izvođače ništa ne sprečava da svoj posao urade ozbiljno.

"Ništa vas ne sprečava da radite ozbiljno, ubrzate i završite do 15. aprila", rekao je on.

Momirović je ocenio da se ni po koju cenu neće probijati rok planiran za završetak ovih radova na obilaznici oko Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oštro radnicima: "Otkazao sam tri sastanka zbog vas; Niste državni vrh, tu ste da radite" VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2021, 09:10

Ministar Tomislav Momirović nastupio je oštro pred radnicima tokom obilaska tunela Lipak na obilaznici oko Beograda..."Otkazao sam tri sastanka zbog vas. Ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Znači, pričali smo 15. aprila zadnji put kad smo se videli. To mislim i na vas i na Kineze. Je l' tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.