Prvi čarter let sa banjalučkog aerodroma za Antaliju

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Jun.2018, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čarter let sa banjalučkog aerodroma za Antaliju

BANJA LUKA - Prvi avion na čarter liniji za Antaliju poletio je u utorak sa banjalučkog aerodroma.

Riječ je o prvom od ukupno osam letova, koliko se planira za ovu ljetnu sezonu, a posljednji let planiran je 11. septembra.

"Leti se punim kapacitetom i 150 putnika dočekaće naši predstavnici i vodiči, koji se nalaze u Antaliji", rekla je za RTRS Irena Stupar, direktorica banjalučke agencije KonTiki Travel.

Iz Aerodroma najavljuju da je ovo samo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << od noviteta kada su čarter letovi u pitanju.

Za jesen je planiran start RyanAir sa banjalučkog aerodroma, a kako je Nezavisnim novinama rekao Robin Kili, direktor komunikacija te aviokompanije

očekuje da će od naredne godine ovaj prijevoznik prevesti 100.000 putnika..

Kako je rekao, na osnovu velikog interesovanja za letove, RyanAir je otvoren za uvođenje novih linija iz Banjaluke, međutim nije želio u ovom trenutku govoriti o potencijalnim destinacijama.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.