Prva stambena štedionica od lipnja se pripaja Zabi

Izvor: SEEbiz.eu, 24.Apr.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva stambena štedionica od lipnja se pripaja Zabi

ZAGREB - Prva stambena štedionica nakon gotovo 20 godina poslovanja u Grupi Zagrebačke banke od lipnja 2018. pripaja se Zagrebačkoj banci, izvijestili su u ponedjeljak iz te banke.

Nakon pripajanja, klijenti Prve stambene štedionice postaju klijenti Zagrebačke banke te zadržavaju svoja prava iz sklopljenih ugovora o stambenoj štednji i ugovora o kreditu, navodi se u priopćenju.

Klijenti Prve stambene štedionice će o svim daljnjim promjenama te pravima i obvezama >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << koja im pripadaju biti pravovremeno obaviješteni.

Zagrebačka banka kroz postojeće proizvode svim klijentima daje široku mogućnost izbora između štednih i kreditnih proizvoda za različite namjene, uključujući i financiranje stambenih potreba, poručuju iz banke.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.