Ne odustaju od Srbije, planiraju novi proboj

Izvor: B92, 19.Okt.2017, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne odustaju od Srbije, planiraju novi proboj

Sarajevo -- Sarajevska mlekara Milkos planira novi proboj na tržište Srbije.

Kompanija je 2016. godine stopirala izvoz zbog takozvanih necarinskih barijera, odnosno zadržavanja proizvoda na graničnim prelazima koji su znali da potraju i po desetak dana.

Direktor Milkosa Adin Fakić zaključuje da će upravo povratak kompanije na tržište Srbije biti jedan od primarnih ciljeva u bliskoj budućnosti.

“U narednom periodu planiramo da rešimo ovaj problem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji imamo sa Srbijom, tako da bi već sledeće godine nekoliko naših proizvoda koje planiramo da plasiramo moglo da nađe svoje mesto na policama tržnih centara u susednoj zemlji", rekao je Fakić.

Naveo je da Srbija ima veliki potencijal kao zemlja na čijem tlu naši proizvodi mogu uspeti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.