Propala prodaja: Za IMR koji je procenjen 2,9 milijarde ponudili 354 miliona dinara

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propala prodaja: Za IMR koji je procenjen 2,9 milijarde ponudili 354 miliona dinara

Beograd -- Prodaja stečajnog dužnika Industrije motora Rakovica kao pravnog lica oglašena je neuspešnom, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

"Stečajni upravnik je navedenu prodaju proglasio neuspelom, s obzirom da se odbor poverilaca nije izjasnio o dostavljenoj ponudi u ostavljenom roku", saopštio je ALSU.

Lili drogerije ponudile su krajem maja za IMR 354 miliona dinara (oko 3 miliona evra), što je bilo ispod 50 odsto procenjene vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stečajnog dužnika, pa je o ponudi trebalo da odluči odbor poverilaca IMR-a.

IMR je kao pravno lice pre prodaje procenjen na 2,9 milijardi dinara, a njegova beogradska imovina su brojne hale, objekti mašinogradnje i magacini koji se prostiru na 75.000 kvadratnih metara, kao i samački hotel, upravna zgrada, infrastruktruni objekti i vlasništvo nad institutom IMR. IMR ima proizvodni kompleks u zlatiborskim mestima Ljubiš i Šljivovica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Neuspela prodaja "Industrije motora Rakovica"

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019

IMR je pre prodaje procenjen na 2,9 milijardi dinara...Foto: MONDO/Predrag Vujić ilustracija..Dan nakon što je objavljeno da će DMB "21. maj" iz Rakovice biti ponuđen na aukciji po početnoj ceni "dva prosečna trosobna stana", stigla je i vest da je neuspela prodaja još jedne rakovačke automobilske...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.