Promocija knjige “Makroekonomija i makroekonomski menadžment”

Izvor: Megafon.co, 05.Nov.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige “Makroekonomija i makroekonomski menadžment”

Promocija knjige “Makroekonomija i makroekonomski menadžment”, autora dr Slobodana Cvetanovića i dr Igora Novakovića, održaće se u utorak, 12. novembra. Organizuje se u Velikoj sali Niškog kulturnog centra od 18:30h.
Knjiga daje odgovore na mnoga pitanja: Šta je BDP, kad nastupa kriza, kako se povećava životni standard i zaposlenost, šta je inflacija, zašto je novac to što jeste i šta zapravo znači tržište?
“Ekonomisti kažu da su ljudski prohtevi neograničeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << dok su resursi ograničeni. Dakle, tu dolazi do problema. Ekonomija upravo proučava kako se to upravlja retkim resursima kako bi što više ljudi moglo da zadovolji svoje potrebe”navodi su iz recenzije.
Ko će govoriti na promociji? Na promociji će učestvovati autori, kao i Milan Ranđelović iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte. Zatim, Aleksandar Milićević, direktor Regionalne privredne komore u Nišu, dr Miodrag Paspalj, predsednik Akademije poslovnih strukovnih studija Beograd. Govoriće i recenzent dr Igor Mladenović i Zoran Ćirić kao moderator.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.