Emitovane obveznice OC “Jahorina” u iznosu od sedam miliona KM

Izvor: Capital.ba, 15.Okt.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emitovane obveznice OC “Jahorina” u iznosu od sedam miliona KM

BANJALUKA – Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 7,98 miliona KM u 49 zaključenih poslova, podaci su iz Berze. Najveći promet od sedam miliona KM ostvaren je javnom ponudom obveznica Olimpijskog centra “Jahorina”. Najveći rast vrijednosti od 1,43 odsto bio je kod akcija “Hidroelektrana na Trebišnjici” iz Trebinja, a najveći pad od 1,43 odsto kod akcija Nove banke iz Banjaluke. Vrijednost berzanskog indeksa opala je za 0,13 odsto i iznosila je 567,67 poena. Srna Чланак Emitovane obveznice OC “Jahorina” u iznosu od sedam miliona KM се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promet na Banjalučkoj berzi osam miliona KM

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2019

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 7,98 miliona KM u 49 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.