Prilika za posao: Republički zavod za statistiku objavio javni poziv za više od 500 anketara

Izvor: BKTV News, 17.Avg.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilika za posao: Republički zavod za statistiku objavio javni poziv za više od 500 anketara

Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za angažovanje 536 anketara, a rok za prijavu je 21. avgust.

Anketari su, kako se navodi na sajtu RZS, potrebni za sprovođenje Ankete o strukturi poljoprivrednih gazdinstava.

Prijavljivanje zainteresovanih kandidata vršiće se isključivo popunjavanjem elektronske prijave koja je dostupna na veb-sajtu RZS-a.

Anketu o strukturi poljoprivrednih gazdinstava, RZS će obaviti od 1. oktobra do 30. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 2018. godine.

Foto: Pixabay

U periodu sprovođenja Ankete, anketari će posetiti 120.000 poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji Republike Srbije i prikupiće podatke o korišćenom poljoprivrednom zemljištu, broju stoke, mehanizaciji, radnoj snazi na gazdinstvima, proizvodnom metodu primenjenom u poljoprivredi i druge informacije, objavljeno je na sajtu.

Dobijene informacije koristiće kreatorima agrarne politike za donošenje odluka i kratkoročnih i dugoročnih strategija razvoja poljoprivrede, ali i poljoprivrednim proizvođačima za bolje planiranje poljoprivredne proizvodnje, ustanovljavanje poljoprivredne grane u koju bi trebalo investirati, kao i za prijavljivanje kod nacionalnih i evropskih fondova za podršku u poljoprivredi.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Republičkom zavodu za statistiku potrebno 536 anketara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2018

Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za angažovanje 536 anketara, a rok za prijavu je 21. avgust...Anketari su, kako se navodi na sajtu RZS, potrebni za sprovođenje Ankete o strukturi poljoprivrednih gazdinstava...Prijavljivanje zainteresovanih kandidata vršiće se isključivo popunjavanjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.