Prezentacija korporacije Rosatom u PKS

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacija korporacije "Rosatom" u PKS

Privredna komora Srbije, Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Srbije i ruska korporacija "Rosatom" organizuju konfererenciju na kojoj će biti predstavljeni projekti ove korporacije. Konferencija će biti održana 3. septembra 2018 s početkom u 09:30 časova, Resavska 15, sale 1 i 2.

Državna korporacija "Rosatom", globalni lider u oblasti primene nuklearne energije u mirne svrhe, u PKS će predstavnicima srpskih kompanija, naučno-istraživačkih organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i državnih institucija  prezentovati svoje projekte i plan nastupa na tržištu Srbije.

Državna korporacija "Rosatom" posluje na pet kontinenata u preko 50 zemalja, zapošljavajući čak 250.000 ljudi u više od 330 preduzeća i 37 nuklearnih postrojenja širom Rusije, sa 133 milijarde dolara unapred ugovorenih nuklearnih projekata za narednih 10 godina.

Ruska Državna korporacija "Rosatom" lider je u razvoju inovacija i novih tehnologija u području primene atomske energije u mirne svrhe, pre svega u oblastima energetike, medicine, poljoprivrede i industrije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.