Pretpremijera Fijata 500 X, najavljeno novo ime kompanije

Izvor: Beta, 19.Mar.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretpremijera Fijata 500 X, najavljeno novo ime kompanije

BEOGRAD, 19. marta 2015. (Beta) - Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) zvanično je najavila novo ime kompanije, koja će se od sada zvati FCA Srbija Kragujevac d.o.o, saopšteno je u sredu uveče posle svečanosti u italijanskoj ambasadi na kojoj je pretpremijerno predstavljen novi model "Fiat 500 X" na srpskom tržištu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
Promena imena je u skladu s prošlogodišnjim spajanjem kompanija FGA i Krajsler, navodi se u saopštenju Kompanije.

Pretpremijeri "Fijata 500 X" prisustvovalo je više od 150 zvanica, uključujući ambasadora Italije u Beogradu Djuzepea Manca, zvaničnike Vlade Srbije, predstavnike poslovnih asocijacija.

Kako je objašnjeno, "Fiat 500 X" je "novi kompaktni crošover iz porodice 500".

Generalna direktorka kompanije FCA Srbija Silvija Verneti - Blina (Silvia Vernetti Blina) izjavila je da je ta kompanija najveći izvoznik i investitor, koji odgovorno posluje u Srbiji i predstavlja pouzdanog partnera, od dolaska u Srbiju.

Komercijalni direktor kompanije FCA Srbija Umberto Janučeli naveo je da "Fiat 500 X" predstavlja savršen spoj tradicionalnog modela Fiat 500 sa modernim.

U saopštenju kompanije se podseća da će model "Fiat 500X" biti zvanično predstavljen na 52. Medjunarodnom salonu automobila, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.