Premijerka i malinari se dogovorili, evo i šta

Izvor: B92, 06.Jul.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka i malinari se dogovorili, evo i šta

Premijerka Ana Brnabić i malinari dogovorili su formiranje Radnog tela, koje će pratiti formiranje cena na domaćem i konkurentnim tržistima.

Radno telo je formirano kako bi se napravio dogovor o prihvatljivoj otkupnoj ceni maline za sve.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, razgovoru sa proizvođačima malina i hladnjačarima su pored premijerke Brnabić razgovorima prisustvovali ministri trgovine, turizma i telekomunikacija i poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rasim Ljajić i Branislav Nedimović.

Predstavnici vlade i malinari su razgovarali u pokušaju uspostavljanja dogovora o prihvatljivoj ceni otkupa malina, navodi se u vladinom saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijerka i malinari dogovorili formiranje Radnog tela za praćenje formiranje cene tog voća

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2017

Predsednik Upravnog odbora Asocijacije malinara Srbije Dobrivoje Radović izjavio je danas da su malinari zadovoljni razgovorom sa premijerkom Anom Brnabić i da očekuje da će do četvrtka sledeće nedelje imati i konkretne rezultate o ceni malina...On je agenciji Beta rekao da će biti formirana radna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.