Predsjednik smanjuje poreze na dohodak i zamrzava cijenu benzina

Izvor: Capital.ba, 15.Avg.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednik smanjuje poreze na dohodak i zamrzava cijenu benzina

BUENOS AJRES, Argentinski predsjednik Maurisio Makri najavio je juče da će povećati subvencije u oblasti socijalne zaštite i smanjiti poreze na dohodak radnika. Te odluke dio su paketa mjera namjenjenog ublažavanju posljedica ekonomske krize u zemlji. Cijene benzina biće zamrznute na period od 90 dana u sklopu najavljenog paketa mjera, prenosi agencija Rojters. Predsjednik Argentine je rekao i da je svjestan finansijskih poteškoća sa kojima su suočeni građani dok se “hvataju u koštac” >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sa recesijom i stopom inflacije od čak 55 odsto. “Znam da je mnogo porodica toliko smanjilo potrošnju da više ne znaju gdje dodatno da je smanje”, izjavio je prvi čovjek Argentine. Makri, kao lider desnog centra, izgubio je na preliminarnim predsjedničkim izborima u nedjelju od populističkog kandidata Alberta Fernandeza. Makri je u televizijskom obraćanju naciji poručio da je voljan da se sastane sa liderima opozicije uoči generalnih izbora u oktobru, na kojima će, kako se nada, osvojiti drugi mandat. Tanjug Чланак Predsjednik smanjuje poreze na dohodak i zamrzava cijenu benzina се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Argentinski predsednik "reže" poreze na dohodak radnika usled EKONOMSKE KRIZE

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Argentinski predsednik Maurisio Makri najavio je juče da će povećati subvencije u oblasti socijalne zaštite i smanjiti poreze na dohodak radnika, u okviru paketa mera namenjenog ublažavanju posledica ekonomske krize u zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.