Potpisan novi ugovor: Aerodrom Lađevci koristiće se za CIVILNI SAOBRAĆAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan novi ugovor: Aerodrom "Lađevci" koristiće se za CIVILNI SAOBRAĆAJ!

Vučić je kampanju "Budućnost Srbije" započeo obilaskom Pčinjskog okruga pre dve nedelje, a u međuvremenu je posetio i Južnobanatski i Mačvanski okrug.

Predsednik Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom Raškog okruga i tom prilikom rekao da će se aerodrom u Lađevcima otvoriti za Vidovdan.

Ugovor o korišćenju dela aerodroma "Morava" u Lađevcima za civilni i vojni saobraćaj potpisali su danas u Kraljevu ministar odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandar Vulin i direktor Aerodroma Srbije Zoran Pavlović.

Potpisivanju je prisustvovala i potpredsednica vlade.

Ona je sa Zoranom Pavlovićem potpisala Ugovor o nenovčanom ulogu Republike Srbije u privredno društvo Aerodromi Srbije.

Cilj je da građanima predstavi šta je do sada sve urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje koji su njihovi najveći problemi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.